На Донбасі в багатогодинному бою загинули п'ятеро військових

Читать на русском
У четвер зранку, 23 серпня, поблизу Кримського бойовики спробували захопити один з українських спостережних постів уздовж Бахмутської траси.

У четвер зранку, 23 серпня, поблизу Кримського бойовики спробували захопити один з українських спостережних постів уздовж Бахмутської траси.

Як повідомив речник Міноборони під час брифінгу, під прикриттям артилерії та мінометного вогню терористи наблизились до передових позицій однієї з механізованих бригад у районі Кримського, пише «Слово і Діло».

Літо на Донбасі: в ОБСЄ розповіли про обстрілиЛіто 2018 року на південно-сході України стало найспокійнішим на Донбасі з 2014 року. В ОБСЄ відзвітували про обстріли.

Командування бригади для відсічі нападу застосувало резерви та завдало вогного ураження. Атака терористів була відбита.

Бій тривав п'ять годин. Унаслідок бойових дій загинули п'ятеро українських військовослужбовців, ще семеро були поранені. Втрати терористів уточнюються.

Під час бою бойовики здійснили понад 30 пострілів з артилерії калібру 122 мм, випустили понад 60 мін калібру 120 мм та 60 – калібру 82 мм. Також вели активні обстріли з озброєння БМП та гранатометів різних типів.

Українські військові застосовували озброєння БМП та гранатомети.

Нагадаємо, за минулу добу, 22 серпня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі сепаратисти 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, один військовослужбовець загинув, один поранений.

Перед цим повідомлялося, що біля Золотого-4 сепаратисти йшли в атаку, є жертви.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: