Бойовики з зенітної установки обстріляли Золоте

Читать на русском
17 серпня 2018 року до української сторони СЦКК надійшло повідомлення від представників місцевої громади населеного пункту Залізне про обстріл

Проросійські бойовики 14 серпня 2018 року з зенітної установки обстріляли населений пункт Золоте на Донбасі.

Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook, передає Слово і Діло

Як зазначається, українська сторона СЦКК зафіксувала чергові порушення мінських домовленостей з боку бойовиків на Донбасі.

Як сказано в повідомленні, 17 серпня 2018 року до української сторони СЦКК надійшло повідомлення від представників місцевої громади населеного пункту Залізне про обстріл, який стався 14 серпня поточного року.

Як зазначається, на місце події виїзджали спостерігачі української сторони СЦКК. Як було встановлено, внаслідок обстрілу було пошкоджено оселю у триповерховому будинку по вулиці Папаніна - зафіксовані пошкодження вікон, дверей та меблі в помешканні.

Обстріл вівся із застосуванням зенітної установки ЗУ-23-2, рештки снаряда якої виявлені на місці події, зазначають у штабі.

Минулої доби, 17 серпня, бойовики в окупованих районах Донецької і луганської областей 40 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі із забороненого Мінськими домовленностями озброєння.

За даними розвідки двоє окупантів знищено, один дістав поранення.

Як повідомлялося, на Донбасі збили безпілотник бойовиків

Також, глава Генштабу вважає, що не повинно бути сірої зони

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: