Зведення штабу ООС 22 серпня: 24 обстріли, двоє поранених

Читать на русском
Упродовж минулої доби 21 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі чотири рази з забороненого озброєння.

Упродовж минулої доби 21 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі чотири рази з забороненого озброєння.

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 серпняСитуація на сході країни станом на 21 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики застосували гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, а на окремих напрямках озброєння БМП, пише «Слово і Діло». Також були застосовані міномети калібру 82 і 120 мм.

Обстріли були зафіксовані поблизу населених пунктів Артема, Новотошківського, Кримського, Зайцево, Залізного, Авдіївки, Новомихайлівки, Пісок, Чермалика, Гнутово, Павлопіля, Лебединського, Водяного та Широкино. З мінометів калібру 120 мм були обстріляні позиції українських військ поблизу Залізного і Гнутового, а з мінометів калібру 82 мм - в районі Авдіївки і Чермалика.

У штабі також додали, що за минулу добу двоє українських військовослужбовців були поранені.

Протягом ночі терористи чотири рази відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Павлопіль, Лебединське і Водяне. Важке озброєння не застосовувалося.

Втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України цієї доби немає.

За даними розвідки, двоє бойовиків були знищені, ще один поранений.

Раніше були названі контрольні пункти пропуску на Донбасі, де зафіксовані найбільші черги.

Також нагадаємо, що Меркель обговорила ситуацію на Донбасі з президентом Фінляндії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: