У Кличка знайшли пояснення нічному потопу на Хрещатику

Читать на русском
Хрещатик під час нічної зливи затопило через те, що зливоприймальні решітки забило листям і сміттям.

Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв заявив, що вулицю Хрещатик під час нічної зливи затопило через те, що зливоприймальні решітки забило листям та сміттям.

Як пише «Слово і Діло», за словами чиновника, він ще не бачив таких наслідків негоди на Хрещатику, як після цього нічного дощу, повідомляє «Еспресо.TV».

На Україну насуваються грози, але спека не спадеНа півдні та сході України сьогодні без опадів, температура до 35 градусів, а на півночі й заході будуть дощі з грозами.

Зокрема, можна було побачити 10-сантиметровий прошарок мулу, який разом із гілками й листям дерев заблокували зливоприймальні решітки.

«Таким чином, Хрещатик мав серйозні підтоплення. Але, знову ж таки, тут вже оперативна реакція автодору дала змогу нам швидко впоратися з такою ситуацією», – наголосив Пантелеєв.

Своєю чергою генеральний директор комунальної корпорації «Київавтодор» Олександр Густелєв зауважив, що на певних ділянках вулиці висота води досягала 20 см. Можна було побачити, як там плавають не лише гілки, а й речі з ринків та кіосків.

Раніше повідомлялося, що Київ накрила негода, затопивши вулиці міста.

Стихія в центрі міста поламала каштани, рекламні щити та вивіски. Гілки дерев лежать на тротуарі та проїжджій частині. Там же після грози ще стоїть вода. Але вже вранці комунальні служби почали усувати наслідки стихії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: