На Україну насуваються грози, але спека не спаде

Читать на русском
На півдні та сході України сьогодні без опадів, температура до 35 градусів, а на півночі й заході будуть дощі з грозами.

На півночі й заході України в четвер, 16 серпня, очікуються дощі з грозами, температура місцями досягне +35 градусів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Укргідрометцентр.

Падав безжалісно град, била блискавиця. Київ вночі накрила потужна гроза, оприлюднені фото та відеоУ ніч на 16 серпня на Київ обрушилися дощі, град і найпотужніші грози. Стихія в столиці знову набула небачених масштабів.

У північних і західних областях України прогнозуються дощі з грозами, температура вдень від +21 до +30, уночі від +14 до +19 градусів.

«Мінлива хмарність. У західних, північних та Вінницькій областях короткочасні дощі, місцями грози, в Карпатському регіоні місцями сильний дощ», – ідеться в повідомленні.

В інших областях України мінлива хмарність, без опадів.

На півдні, сході та центрі України температура вдень сягне +30 до +35 градусів, вночі від +14 до +21 градуса.

У Києві також очікується дощ із грозою, температура вдень від +26 до +28 градусів, вночі від +18 до +20 градусів.

На 17-18 серпня синоптики прогнозують у західних, північних, а 18 серпня й у центральних областях місцями короткочасний дощ, грозу.

На решті території, а вночі 17 серпня на всій території України опадів не очікується. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура в південних і східних областях вночі становитиме 19-24, вдень 32-37 градусів; на решті території вночі 14-19, удень у західних і північних областях 24-29, в центральних областях 30-34 градусів.

Нагадаємо, в ніч на четвер, 16 серпня, Києвом пронісся найсильніший ураган із градом і грозою. Злива практично повністю затопила місто.

Раніше повідомлялося, що наприкінці липня Київ накрила потужна злива й за день випала тримісячна норма опадів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: