«Техморгідрострой Миколаїв» оскаржив визнання недійсним договору з АМПУ

Читать на русском
Київський апеляційний госпсуд розгляне скаргу приватної фірми, яка не згодна з розірванням договору з АМПУ.

ТОВ «Техморгідрострой Миколаїв» подало апеляцію на рішення Господарського суду міста Києва, яким задоволений позов НАБУ про визнання недійсним договору між «Техморгідростроєм Миколаїв» та Адміністрацією морських портів України на 712 мільйонів гривень.

Апеляційне провадження було відкрите Київським апеляційним господарським судом 10 серпня, повідомляє «Слово і Діло».

Як відомо, 18 липня Господарський суд міста Києва задовольнив позов детективів Національного антикорупційного бюро про визнання недійсним договору між «Техморгідрострой Миколаїв» та АМПУ на 712 млн грн щодо надання послуг днопоглиблення в портах від 11 березня 2016 року. Також цим рішенням було стягнуто з АМПУ та «Техморгідрострою Миколаїв» по ​​800 грн судового збору на користь НАБУ.

Не погоджуючись із ухваленим рішенням, представник «Техморгідрострою Миколаїв» звернувся з апеляційною скаргою до Київського апеляційного господарського суду, в якій просить рішення Господарського суду Києва скасувати й ухвалити нове, яким відмовити в задоволенні позову в повному обсязі.

Згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями, апеляційна скарга «Техморгідрострою Миколаїв» передана на розгляд колегії суддів у складі Марини Дідиченко (головуюча суддя), Людмили Кропивної та Людмили Смирнової. Зазначена колегія відкрила апеляційне провадження й призначила скаргу до розгляду на 2 жовтня на 14:15.

Нагадаємо, «Техморгідрострой Миколаїв» через суд хоче оскаржити рішення АМКУ, яким визнане порушення фірми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: