Транзит зрідженого газу через Україну різко впав

Читать на русском
У липні 2018 року транзит скрапленого газу через територію України скоротився на 24 відсотки порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 83,6 тис. тонн.

У липні 2018 року транзит скрапленого газу через територію України скоротився на 24% порівняно з аналогічним періодом минулого року - до 83,6 тис. тонн.

Як передає «Слово і Діло», про це свідчать дані дослідження Консалтингової групи А-95, пише enkorr.

Транзит через порти України за липень скоротився на 52% - до 15,1 тис. тонн. Практично весь обсяг морських відправок - 14,6 тис. тонн - припав на "приватівський" термінал Укрлоудсістем в Одесі.

У липні залізничний транзит ЗВГ становив 68,5 тис. тонн, що на 12,6% менше від показника аналогічного періоду минулого року (78,3 тис. тонн). Найбільший обсяг ЗВГ був транзитувати залізничним сполученням через перехід Ізов із Росії до Польщі - 23,2 тис. тонн.

Лідером по транзиту через територію України стала Росія з об'ємом 58,2 тис. тонн. Казахстан транзитував 25 тис. тонн, на Білорусь припало всього 0,4 тис. тонн.

Зазначимо, що в червні 2018 року транзит скрапленого газу через територію України скоротився на 34% порівняно червнем минулого року - до 72, тис. тонн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: