В Криму пограбували та побили екс-прем’єра Франчука

Читать на русском
В Криму був пограбований та побитий колишній прем’єр-міністр Криму. З сейфів було викрадено майже мільйон рублів, 137 тис доларів та чимало золота

В ніч з 9 на 10 серпня в анексованому Росією Криму був пограбований та побитий колишній прем’єр-міністр Криму та екс-нардеп України Анатолій Франчук.

Про це повідомляє місцеве видання КІА, передає Слово і Діло

За даними видання, близько другої години ночі до будинку екс-прем’єра увірвалися невідомі особи, зв’язали та побили його, а також відкрили сейфи, викравши чималу суму грошей.

«Я ліг спати близько першої ночі, заснув. Приблизно близько двох годин ночі увірвалися кілька людей. Скільки саме їх було, я в темряві не бачив», - розповів Франчук виданню.

Крім того, він зазначив, що йому зв’язали руки і ноги та били по голові. Потім, за допомогою ганчірки з невідомою речовиною, злочинці його приспали.

Зазначається, що побитого і зв’язаного Франчука зранку знайшов його водій, який прийшов на допомогу.

За даними видання, з сейфів екс-прем’єра було викрадено приблизно мільйон рублів, 137 тис доларів та чимало золота.

Як повідомляли, представники Меджлісу кримськотатарського народу влада РФ має намір «витиснути» корінне населення півострова й заселити його бурами – африканцями європейського походження.

Також, міжнародний суд ООН вимагає від Росії надати інформацію про перебіг виконання припису суду в частині поновлення діяльності Меджлісу кримськотатарського народу в окупованому Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: