«Укргазвидобування» підписало контракти з хорватами на буріння свердловин у Полтавській області

Читать на русском
Укргазвидобування підписало два контракти з хорватською компанією на буріння дванадцяти нових свердловин у Полтавській області.

«Укргазвидобування» підписало два контракти з хорватською компанією Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd на буріння 12 нових свердловин у Полтавській області.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Маємо гарну новину: «Укргазвидобування» підписало два контракти з хорватською Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd на буріння дванадцяти нових свердловин у Полтавській області. Це перший в історії найбільшої газовидобувної компанії України проект, який виконує іноземний підрядник із застосуванням надсучасного бурового обладнання», - написав Гройсман.

За його словами, проект сприятиме вирішенню завдання досягнення енергонезалежності за рахунок збільшення власного газовидобутку, яку уряд поставив минулого року.

У червні Гройсман повідомив про домовленість «Укргазвидобування» та хорватської компанії Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd про виконання робіт з буріння у Полтавській області. Прем'єр зазначив, що сума угоди становить 786 млн євро.

У лютому повідомлялось, що «Укргазвидобування» значно збільшило видобуток газу.

Нагадаємо, що «Укргазвидобування» відновило роботи на чорноморському шельфі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: