Єфремову знову продовжили запобіжний захід

Читать на русском
Старобільський районний суд продовжив термін дії запобіжного заходу екс-депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову на 2 місяці.

Старобільський районний суд продовжив термін дії запобіжного заходу екс-депутату від Партії регіонів Олександру Єфремову на 2 місяці.

Про це повідомив кореспондент в ефірі телеканалу 112 Україна, пише «Слово і Діло».

«Старобільський районний суд прийняв рішення продовжити утримання екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова ще на 60 діб, до 7 жовтня. Також колегія задовольнила клопотання нардепів Юрія Мірошниченка і Миколи Скорика, бажаючих взяти свого екс-колегу на поруки. Як пояснив у своєму коментарі нашому телеканалу Юрій Мірошниченко, причина їх клопотання в тому, що вони отримали від адвокатів Єфремова інформацію про те, що у їх підзахисного за два роки перебування за гратами істотно погіршився стан здоров'я, а це може мати непередбачувані наслідки», - розповів він.

За словами кореспондента, прокурори під час засідання заявили, що інформація, надана адвокатами, про стан здоров'я Єфремова, не підтверджує неможливість його перебування в СІЗО. Крім того, на думку звинувачення, існують ризики, що екс-депутат може впливати на свідків.

Завтра, 10 серпня, судове засідання продовжиться. Суду залишилося допитати чотирьох додаткових свідків з 80-ти, заявлених прокурорами.

Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України); в пособництві в захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України).

Раніше Швейцарія розсекретила рахунку Єфремова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: