НАЗК внесло припис Супрун через конфлікт інтересів

Читать на русском
НАЗК винесло припис виконувачці обов’язків міністра охорони здоров’я Уляні Супрун через конфлікт інтересів у її підлеглого.

НАЗК винесло припис виконувачці обов’язків міністра охорони здоров’я Уляні Супрун через конфлікт інтересів у її підлеглого.

Про це повідомляє прес-служба Агентства, пише «Слово і Діло».

НАБУ показало відео, як Супрун пропонували хабарНаціональне антикорупційне бюро (НАБУ) показало відео, як в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун пропонують хабар в обмін на медичне обладнання для лікарень міста Вишневого.

«Нацагентство ухвалило рішення про внесення припису в. о. міністра охорони здоров’я України Уляні Супрун щодо директора Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин Олександра Ларіна», – йдеться в повідомленні.

У НАЗК заявляють, що Ларін не повідомив про наявність у нього конфлікту інтересів, адже в його підпорядкуванні протягом тривалого часу була дружина.

Згідно з приписом, НАЗК вимагає провести службове розслідування та притягнути винну особу до відповідальності.

Раніше повідомлялося, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков отримав припис від НАЗК через підлеглого начальника «Перлини Прикарпаття».

Як відомо, ГПУ отримала доступ до перевірки НАЗК декларації заступника Ситника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: