До кафе Одеси увірвалися невідомі в масках

Читать на русском
Зараз правоохоронці проводять слідчі дії по встановленню і затриманню причетних. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У середу, 8 серпня, в одне з кафе Одеси увірвалася група невідомих в масках і влаштувала погром.

Про це повідомляє прес-служба поліції області, передає «Слово і Діло».

«По спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що в приміщення одного з кафе, розташованого на території Приморського району міста, зайшла група невстановлених осіб у масках. Чоловіки застосували речовину сльозоточивої дії, після чого битами пошкодили продукцію і штовхнули одну з працівниць закладу», - йдеться в повідомленні.

Зараз правоохоронці проводять слідчі дії по встановленню і затриманню причетних. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє Думська, погром у відомому закладі «Таїровські вина» влаштували члени однієї з радикальних організацій. За даними видання, четверо хлопців у балаклавах і з битами в руках увірвалися в вінарку і почали трощити обладнання та меблі. Крім того, вони штовхнули дівчину-продавця і розпилили сльозогінний газ із балончика.

Ніхто з відвідувачів закладу не постраждав, за винятком продавця, яка надихалася газу. Неофіційно в поліції говорять, що акцію залякування провели члени організації Національний корпус. Але там запевнили, що до того, що трапилося не причетні.

Раніше стало відомо, що облили співробітницю міськради Херсона.

Також нагадаємо, що в Києві затримали підозрюваного у нападах на кредитні установи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: