Нацполіція в Сумській області не отримала обладнання для цифрового радіозв'язку, як обіцяв Аваков

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не виконав обіцянку про те, що в липні 2018 року за рахунок коштів уряду Японії та UNOPS Головне управління Нацполіції в Сумській області отримає обладнання для цифрового радіозв'язку.

Таку обіцянку він дав 24 травня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Під час зустрічі з послом Японії обговорювали практичну реалізацію програми партнерства з проектом зв'язку. Уряд Японії та UNOPS виділили понад 500 тисяч доларів, і вже в липні за рахунок цих коштів ГУ НПУ в Сумській області отримає обладнання для цифрового радіозв'язку», – написав міністр у Twitter.

У Нацполіції нам повідомили, що обладнання ще не дійшло до адресата. Станом на початок серпня «здійснюються організаційно-технічні заходи, спрямовані на оснащення підрозділів ГУ Нацполіції в Сумській області обладнанням цифрового радіозв'язку за рахунок коштів уряду Японії та супроводом UNOPS». Проект планують завершити до кінця 2018 року.

Водеочас на уточнююче запитання «Слова і Діла» в телефонному режимі про те, чи отримало згадане управління обіцяне обладнання, виконавець листа відповів негативно. Тому запевнення міністра вважаємо невиконаним.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Аваков дав 161 обіцянку, з яких 70 виконав, а 50 – провалив.

Раніше ми писали, чому мітинг під МВС не призвів до відставки Авакова.

Також ми повідомляли, що Аваков пропонує обмежити неонацистам в'їзд до Європи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: