Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков запевнив, що в липні, за рахунок коштів партнерів, ГУ Нацполіції в Сумській області отримає обладнання для цифрового радіозв'язку

24 травня 2018 року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков пообіцяв, що в липні, за рахунок коштів уряду Японії та UNOPS, ГУ НПУ в Сумській області отримає обладнання для цифрового радіозв'язку.
Не виконано
Сказано 24 травня 2018 р.

Джерело

  • https://twitter.com/AvakovArsen/status/999683848433750016
  • Лист Національної поліції України від 6 серпня 2018 року
  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/nacionalna-policiya-otrimala-novitnyu-tehniku-speczvyazku-vid-uryadu-yaponiyi

Результат

Для висвітлення інформації щодо забезпечення ГУ Нацполіції в Сумській області обладнанням цифрового радіозв'язку ми направили запит до Національної поліції України.

З отриманого листа стало відомо, що станом на початок серпня 2018 року здійснюються організаційно-технічні заходи спрямовані на оснащення підрозділів ГУ Нацполіції в Сумській області обладнанням цифрового радіозв'язку за рахунок коштів уряду Японії та супроводженням UNOPS. У Нацполіції планують завершити проект до кінця 2018 року.

Водночас, на уточнююче запитання редакції АП «Слово і Діло» у телефонному режимі про те, чи отримало згадане управління обіцяне обладнання, виконавець листа відповів, що управління поки що не отримало обладнання цифрового радіозв'язку.

ВИСНОВОК: в липні 2018 року Головне управління Нацполіції в Сумській області не отримало обладнання для цифрового радіозв'язку.

Обладнання було передано в грудні 2018 року.