В Україні збільшилася кількість уживаних іномарок

Читать на русском
У липні свою першу реєстрацію в Україні пройшли 16,5 тис. легкових автомобілів, в тому числі тих, що вже були в експлуатації, – 9,8 тис. шт.

В Україні частка імпортованих б/в автомобілів досягла 59% і б'є черговий рекорд.

Про це повідомляє «Укравтопром», пише «Слово і Діло».

Що потрібно знати водіям про нові правила паркуванняУже у вересні муніципальні органи влади цілком законно зможуть оголосити бій неправильно запаркованим авто. Що потрібно знати водіям, щоб не потрапити в халепу, розбирався Олександр Радчук.

«У липні свою першу реєстрацію в Україні пройшли 16,5 тисяч легкових автомобілів, у тому числі тих, що вже були в експлуатації, – 9,8 тисячі штук. Таким чином, частка імпортованих вікових авто на первинному ринку продовжує збільшуватися й склала вже понад 59%. Для автомобільного секонд-хенду це новий рекорд, попередній був поставлений місяцем раніше, коли частка машин, що були в експлуатації, в первинних реєстраціях досягла показника в 58%», – ідеться в повідомленні.

Відзначають, що щодо результату в липні минулого року попит на старі іномарки зріс на 88%. Найчастіше купували старі машини марки Volkswagen, Renault і Scoda.

«Загалом із початку року українські номери отримали 51,6 тисячі легкових авто з пробігом, ввезених з інших країн, що на 84% більше, ніж за аналогічний період минулого року, а їх частка на первинному ринку склала 53%», – додали в повідомленні.

Раніше в Києві підрахували покинуті автомобілі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: