На кордоні з Польщею застрягли сотні автомобілів

Читать на русском
Пункт пропуску Шегині частково знеструмлений через вихід з ладу трансформаторної підстанції. Рух транспорту тут уповільнено.

Станом на 9:00 у понеділок, 6 серпня, на кордоні України і Польщі в шести пунктах пропуску у Волинській та Львівській областях утворилися черги, в яких стояли 465 автомобілів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в Facebook.

Зокрема, 50 машин стояли в черзі в міжнародному автомобільному пункті пропуску Устилуг - Зосін на Волині.

У Львівській області в ПП Угринів - Долгобичув своєї черги чекали ще 30 автомобілів, в ПП Грушів - Будомєж - 100, в ПП Смільниця - Кросценко - 50, в ПП Шегині - Медика - 100, в ПП Краковець - Корчова - 135 автомобілів.

Відзначається, що через вихід з ладу трансформаторної підстанції пункт пропуску в Шегині частково знеструмлений. До усунення фахівцями несправностей рух через Шегині уповільнено.

Крім того, на кордоні з Угорщиною в ПП Лужники - Берегшурань знаходилося 20 автомобілів, в ПП Чоп (Тиса) - Захонь - 30, в ПП Косино - Барабаш - 20, в ПП Вилок - Тісабеч - ще 40 автомобілів.

На кордоні зі Словаччиною в ПП Малий Березний - Убля знаходилося 40 автомобілів, а на кордоні з Румунією в пункті пропуску Порубне - Сірет - 20 автомобілів.

При цьому в інших пунктах пропуску на західному кордоні автомобільних черг станом на 9:00 не було зафіксовано.

Раніше повідомлялося, що в першому півріччі 2018 року інтенсивність руху українців на кордоні між Україною та Польщею знизилася більш ніж на 8%.

Нагадаємо, на Закарпатті посилюють охорону кордону через зростання потоку мігрантів та контрабанди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: