У Києві підрахували кинуті автомобілі

Читать на русском
У ході перевірок комунальні служби виявили на території Києва понад 630 старих, занедбаних автомобілів.

На території міста Київ у ході перевірок виявили понад шість сотень старих, занедбаних автомобілів.

Як пише «Слово і Діло», про це з посиланням на відповідь КМДА на запит повідомляє у вівторок, 17 липня, УНН.

Паркування в Києві: Кличко навесні так і не презентував концепції розвиткуСтолиця цієї весни не дочекалася обіцяної Віталієм Кличком презентації нової концепції парковки.

«На виконання окремого доручення Київського міського голови В. Кличка здійснено обстеження територій районів на наявність старих, занедбаних авто в кількості 631, а саме: Голосіївський - 38, Дарницький - 107, Деснянський - 46, Дніпровський - 36, Оболонський - 13, Печерський - 46, Подільський - 44, Святошинський - 102, Солом'янський - 91, Шевченківський - 108», - йдеться в документі.

Нагадаємо, в середині минулого місяця голова КМДА Віталій Кличко доручив провести до 2 липня обстеження територій у всіх районах столиці з метою виявлення старих, занедбаних автомобілів. Відповідальним на рівні міської адміністрації за це був призначений заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Також повідомлялося, що Київ запровадить великі штрафи за незаконне паркування.

Відповідне доручення Кличка стало відповіддю на надзвичайну ситуацію, яка виникла в місті 14 червня: на вул. Чорнобильська в Святошинському районі стався вибух у старому занедбаному авто, внаслідок якого постраждали четверо дітей.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: