Зведення штабу ООС 6 серпня: 40 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Поблизу Луганського і Гнутово терористи застосували 82-мм міномети, а неподалік Лебединського - міномети калібром 120 мм.

За минулу добу 5 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі чотири рази з важкого озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики обстрілювали українських військових із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - із озброєння БМП, пише «Слово і Діло».

Чи судитимуть Путіна в Гаазі та як змусити РФ заплатити за Донбас?Президент заявив, що Україна ініціює позов до Росії щодо відшкодування збитків на Донбасі. За даними Atlantic Council, збитки України від російської агресії оцінили в 100 мільярдів доларів.

Обстріли були зафіксовані в районі Кримського, Новозванівки, Луганського, Світлодарська, Південного, Новгородського, Мар'їнки, Чермалика, Гнутово, Лебединського, Павлопіля, Водяного і Широкино.

Поблизу Луганського і Гнутово терористи застосували 82-мм міномети, а неподалік Лебединського - міномети калібром 120 мм. У штабі також додали, що в результаті обстрілу був поранений один український військовий.

Протягом поточної доби бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військових у Кримського, Мар'їнки і Лебединського. Один військовослужбовець отримав поранення. За даними розвідки, двоє терористів були знищені, семеро були поранені.

Як раніше стало відомо, Нацгвардія затримала семеро осіб за співпрацю з бойовиками.

Також нагадаємо, що на окупований Донбас доставили гуманітарку від ООН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: