Семенченко не зареєстрував обіцяних поправок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Семен Семенченко пообіцяв зареєструвати низку поправок до законопроекту про реінтеграцію Донбасу, але передумав.
Семен Семенченко

Народний депутат України Семен Семенченко не виконав обіцянку зареєструвати в парламенті поправки до законопроекту про реінтеграцію Донбасу щодо денонсації Договору про дружбу з Росією та про повну заборону торгівлі.

Таку обіцянку нардеп давав 19 січня, нагадує «Слово і Діло».

«Все правки (про денонсацію Договору про дружбу з РФ, про повну заборону торгівлі тощо) будуть оформлені й знову зареєстровані у ВР для розгляду на пленарному засіданні», – заявив Семенченко й зазначив, що 18 січня на розгляді поправок до законопроекту про реінтеграції не всі поправки «Самопомочі» були враховані.

Сміла в Раді: Бондар марить про президентство, а Семенченку потрібна допомогаДивіться новий випуск Смілої в Раді, щоб дізнатись, яка допомога потрібна депутату Семену Семенченку.

Але станом на 31 липня Семенченко не зареєстрував законопроект про внесення обіцяних змін.

При цьому 10 липня члени фракції «Самопомочі» зареєстрували проект постанови про звернення Верховної Ради до президента України та міністра оборони щодо Договору між Україною й Росією про співробітництво у використанні Азовського моря та Керченської протоки. Метою ініціативи є захист національних інтересів, незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України шляхом денонсації договору. Але про повну денонсацію угоди між Україною та Росією й про заборону торгівлі там не йдеться. Таким чином, Семенченко свою обіцянку провалив.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» розбиралось, які обіцянки давали народні депутати, що брали участь в АТО.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: