Через спеку в Києві високий рівень забруднення повітря

Читать на русском
Через спеку в Києві перевищення шкідливих домішок в повітрі визначили рятувальники.  Найбрудніше в районах площ Бессарабська і Деміївська; Оболонського проспекту; вулиці Довженка та проспекту Перемоги.

У Києві спостерігається перевищення шкідливих домішок в повітрі через високу денну температуру.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв вирішити проблему з забрудненням повітря зерносушарками в селі Липова ДолинаСказано 17 травня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Повідомляється, що в Києві спостерігаються метеорологічні умови, які сприяють накопиченню та вмісту шкідливих домішок у приземному шарі повітря (антициклональний характер погоди, денна висока температура і нічні затримуючі шари повітря).

Так, за даними постів спостереження ЦГО ім. Бориса Срезневського, рівень забруднення діоксидом азоту досяг 5 - 6 середньодобових ГДК (гранично допустима концентрація), в районах площ Бессарабська і Деміївська; Оболонського проспекту; вулиці Довженка та проспекту Перемоги.

Рівень забруднення формальдегідом досяг 5 - 7,5 середньодобових ГДК, в районах площ Бессарабська та Деміївська; Оболонського проспектів і Перемоги, бульвару Л. Українки та вулиць Довженка, Попудренка, Каунаська.

Нагадаємо, раніше синоптики дали прогноз на 2 серпня.

Також стало відомо, де цього літа відпочиватимуть українці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: