У поліції розповіли, як ловили ймовірних убивць Олешка

Читать на русском
У поліції розповіли подробиці затримання чотирьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО і громадського активіста Віталія (Сармата) Олешка. Зловмисники тікали на машині.

Поліція перевірила та затримала чотирьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО й громадського активіста Віталія «Сармата» Олешка.

Про це під час брифінгу розповів начальник ГУ НП в Запорізькій області Сергій Коміссаров, пише «Слово і Діло».

Другі роковини вбивства Павла Шеремета: що пишуть у соцмережахВбивство журналіста Павла Шеремета за два роки так і не розкрите. Слово і Діло зібрало, що про це сьогодні пишуть у соцмережах.

«На першому блокпості їх впізнали й пропустили, тому що ми не знали, чи є в них зброя», – розповів Коміссаров.

За його словами, після проходження першого блокпосту підозрювані були впевнені, що проїхали й до них немає питань.

«На іншому блокпості їх уже затримали», – зазначив начальник поліції.

Затримали їх на Приазовському блокпості, зброю вилучили.

У поліції уточнили, що один із підозрюваних раніше був судимий за розбої, крадіжки. Водночас поліція поки не говорить, як підозрювані розподіляли ролі у скоєнні злочину. Коміссаров стверджує, що над цим наразі працює слідство.

Раніше народний депутат, член колегії МВС України Антон Геращенко заявив, що вбивцею ветерана АТО Віталія Олешка є колишній снайпер батальйону «Торнадо».

Також перший заступник голови-начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін розповів, що затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО й активіста Віталія Олешка.

Нагадаємо, в Одесі 5 червня скоїли замах на вбивство лідера місцевого «Автомайдану», відомого своєю участю в протестах проти дій міської влади, яку очолює Геннадій Труханов.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: