У Києві готуються до зупинки однієї з ТЕЦ

Читать на русском
У столиці можуть початися перебої з електрикою через зупинку ТЕЦ. Влада наказала підготуватися до надзвичайної ситуації.

У ніч на 1 серпня буде зупинена столична ТЕЦ-5.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 30 липня, пише УНІАН, посилаючись на джерела на підприємстві.

Чим закінчиться конфлікт «Нафтогазу» та КМДА для споживачів?Мер міста вважає, що Нафтогаз діє методами шантажу, відмовляючись від поставок тепла. Також влада готова взяти на себе борг, але без штрафів і пені. Оцінили ситуацію експерти.
  Зазначається, що робота ТЕЦ припиниться через відсутність договору на постачання газу між комунальним підприємством «Київтеплоенерго», якому з 1 серпня в управління переходять ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, і «Нафтогазом».

Зазначається, що зараз працівники ДТЕК забирають зі станції всі меблі, комп'ютерну техніку. Працівники станції сидять без роботи.

У прес-службі КМДА відмовилися коментувати можливу зупинку станції з 1 серпня, але підкреслили, що зараз сторони перебувають у процесі переговорів про постачання газу.

Водночас Департамент охорони здоров'я КМДА оприлюднив наказ, яким наказав керівникам закладів охорони здоров'я та комунальним підприємствам провести низку заходів щодо попередження надзвичайних ситуацій, які можуть статися внаслідок зупинки роботи київських ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6.

Раніше в КМДА заявили, що через відсутність угоди з «Нафтогазом» із 1 серпня жителі Києва можуть знову залишитися без гарячої води, можливі перебої з електрикою.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: