ДТП на Академмістечку: зіткнулися два автомобілі, є постраждалі

Читать на русском
У Києві на Академмістечку на проспекті Академіка Палладіна близько 04:10 ранку автомобіль Audi протаранив KIA

У Києві на Академмістечку на проспекті Академіка Палладіна близько 04:10 ранку автомобіль Audi протаранив KIA, в якому перебувала сім'я з 4-х місячним немовлям.

Про це повідомляє Інформатор, передає Слово і Діло

За попередньою інформацією, автомобіль KIA зупинився на червоний сигнал світлофора. У цей момент у напрямку станції метро «Академмістечко» також їхала Audi.

За даними видання, Audi на повній швидкості врізався в KIA, в якому перебувала сім'я з дитиною. В результаті аварії госпіталізовано три людини.

Повідомляється, що немовля також забрали в лікарню, щоб переконатися, що він не постраждав.

Резонансні ДТП в Україні: які обіцянки політики дають щодо розслідуваньІгор Мосійчук, зокрема, вже пообіцяв контролювати розслідування за фактом наїзду на дитину в Києві.

Зазначається, що є підозри, що водій Audi вживав алкоголь. Також, пасажири втекли відразу ж після аварії. Їх зловили патрульні, однак нічого забороненого при них не знайшли. Після огляду їх передали медикам.

На місці працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група, 4 карети «швидких» і рятувальники. Подробиці ДТП з'ясовуються.

Які обіцянки політики дають щодо розслідувань резонансних ДТП – за посиланням.

Відзначимо, в ексклюзивному інтерв'ю «Слову і Ділу» міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, як в Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннями. Повне інтерв'ю Омеляна читайте на порталі «Слово і Діло».

Хочете обговорити матеріал? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: