Google заборонив майнінг на Android

Читать на русском
Google розширив список заборонених додатків для магазину Play Store. Під блокування потрапили додатки для видобутку криптовалюти.

Google розширив список заборонених додатків для магазину Play Store. Під блокування потрапили додатки для видобутку криптовалюти.

Про це повідомляє The Verge, пише «Слово і Діло».

Кошти на «чорний день»: як валютна лібералізація може змінити життя українцівМаєте валютні заощадження й хочете їх примножити? У пересічних громадян для цього з’являються додаткові можливості. Детальніше про них – у матеріалі Олександра Радчука.

Виняток становлять додатки, які використовуються для віддаленого управління майнінгом.

В оновлений список заборонених додатків також увійшли прямі копії відомих додатків, а також ті, що просто дублюють контент існуючих додатків.

Також Google заборонив програми, які рекламують продаж вибухових речовин, вогнепальної зброї, боєприпасів або деяких аксесуарів для вогнепальної зброї. Під забороною також потрапили додатки, які надають інструкції з виробництва вибухових речовин, вогнепальної зброї, боєприпасів та іншої зброї.

Крім того, заборонені додатки, які призначені для дітей, але містять «матеріали для дорослих», додатки, які уособлюють людей або організації, а також додатки, які змушують користувачів клікати на рекламу або ділитися персональними дані, щоб отримати повну версію.

Нагадаємо, раніше майнінг на iOS заборонила Apple.

А Японія не відноситиме біткойн до платіжних засобів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: