Евакуація в аеропорту Мюнхена: роботу терміналів уже відновили

Читать на русском
Німецька поліція частково евакуювала термінал 2 аеропорту Мюнхена після проникнення у зону безпеки невідомої жінки.

Німецька поліція частково евакуювала термінал 2 аеропорту Мюнхена після проникнення у зону безпеки невідомої жінки.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у повідомленні на офіційному порталі Мюнхена.

Поліція отримала інформацію про жінку, яка уникнувши всіх можливих перевірок потрапила у зону безпеки аеропорту. Було прийнято рішення евакуювати частину терміналу і припинити операції з реєстрації і перевірки пасажирів.

Як зазначається, тисячі людей залишають Мюнхен цими вихідними у зв'язку з початком шеститижневих відпусток. В результаті біля стійок реєстрації утворилися величезні черги. Людей з допомогою гучномовців закликали не панікувати і зберігати спокій. Частину рейсів або відклали, або скасували.

Близько полудня роботу аеропорту відновили. Чи вдалося затримати жінку не повідомляється. Аеропорт Мюнхена є другим за величиною у Німеччині. За даними авіакомпаній, у найближчі шість тижнів очікується, що через нього пройдуть 6,5 млн пасажирів.

Нагадаємо, через масові затримки авіарейсів багато українських туристів не могли вчасно повернутися з відпочинку в Тунісі, Іспанії, Албанії та інших країнах.

У відповідь міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що в Україні почались позапланові перевірки повітряних суден.

Більш детально про реформи в Україні читайте в ексклюзивному інтерв’ю Володимира Омеляна «Слову і Ділу».

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: