Пожежі в Греції: кількість жертв зросла до 87

Читать на русском
У грецьких містах Мате і Східна Аттика в результаті масштабних пожеж загинули, щонайменше, 87 осіб.

У грецьких містах Мате і Східна Аттика в результаті масштабних пожеж загинули, щонайменше, 87 осіб.

Про це в п'ятницю, 27 липня, повідомляє Protothema.

Назвали ймовірну причину лісових пожеж у ГреціїСпустошливі лісові пожежі в районі Афін могли виникнути через підпали. На знімкіах видно, що відразу кілька пожеж виникли протягом невеликого проміжку часу.

Відзначено, що в п'ятницю помер 62-річний чоловік, який перебував у лікарні у відділенні інтенсивної терапії. Ще одне тіло знайшли рятувальні бригади.

У той же час, керівник відділу судової експертизи в Афінах Нікос Каракукіс повідомив, що слідчі провели розтин 86 осіб, загиблих у пожежах, але процес ідентифікації триває. Багато загиблих обгоріли настільки сильно, що їх тіла неможливо впізнати, тому необхідно провести ідентифікацію за зразками ДНК.

Передбачається, що ідентифікація триватиме кілька днів. Кримінальна поліція Німеччини відправила команду своїх фахівців судової експертизи, щоб допомогти в цьому процесі.

Раніше повідомлялося, що через пожежу в Греції загинули 79 осіб. Близько сотні людей досі вважаються зниклими безвісти. Серед постраждалих 23 дітей, з яких 12 знаходяться в лікарнях.

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ціпрас оголосив триденний траур у країні в зв'язку з загибеллю десятків людей на пожежах поблизу Афін.

Нагадаємо, 23 липня в Греції на захід від Афін спалахнула масштабна лісова пожежа, яка змусила людей тікати з будинків.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: