Велика лісова пожежа наближається до Берліна

Читать на русском
Велика лісова пожежа в Німеччині загрожує населеному пункту Фіхтенвальде під Потсдамом і всього в кількох десятках кілометрів від Берліна.

Велика лісова пожежа в Німеччині загрожує населеному пункту Фіхтенвальде під Потсдамом і всього в кількох десятках кілометрів від Берліна.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє DW.

Масштабні пожежі в Греції видно з космосуПожежі в Греції на захід від грецької столиці досягли таких масштабів, що їх добре видно з космосу.

Влада федеральної землі Бранденбург в четвер, 26 липня, закликали населення містечка бути готовим до можливої ​​евакуації.

В операції з гасіння вогню, що охопив соснові ліси на площі близько 90 гектарів, залучені близько 200 пожежників. Вони намагаються локалізувати поширення полум'я і не допустити, щоб воно перекинулося на житлові райони. У з'ясуванні обстановки допомагає поліцейський вертоліт.

Через пожежу на автобанах біля Потсдама виникли багатокілометрові пробки. Деякі відрізки трас були повністю перекриті через небезпеку, яку представляють клуби диму, а також для того, щоб надати вільний проїзд пожежним машинам.

Через тривалу посуху загроза лісових пожеж особливо велика в Бранденбурзі, вкритому сосняком. Земельні влада оголосила найвищий ступінь небезпеки.

Раніше уряд Швеції дозволив екстреним службам країни, які займаються ліквідацією природних пожеж, звернутися за допомогою до членів НАТО.

Нагадаємо, в Греції після сильних пожеж, в яких загинули щонайменше 85 людей, у четвер, 26 липня, дощовий фронт вдарив по північних передмістях Афін.

Хочете обговорити Цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: