Суд поновив запобіжний захід сину екс-президента «Енергоатому»

Читать на русском
Антикорупційні прокурори домоглися відновлення запобіжного заходу підозрюваному у справі ЮУАЕС.

Синові колишнього виконувача обов'язків президента НАЕК «Енергоатом» Артему Кіму, якого детективи НАБУ підозрюють у причетності до розкрадання коштів Южно-Української АЕС, поновили запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Таке рішення ухвалив суддя Солом'янського районного суду міста Києва за результатами розгляду клопотання заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Володимира Кривенка, повідомляє «Слово і Діло».

За словами прокурора, Кім із 4 червня перебуває без запобіжного заходу. Також у САП зазначили, що підозрюваний періодично не з'являвся до детектива, в тому числі 1 червня. В зв'язку з цим прокурор просив застосувати до Кіма запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з покладанням низки обов'язків.

Суд частково задовольнив клопотання. Так, на Кіма поклали такі обов'язки: прибувати на першу вимогу, повідомляти про зміну свого місця проживання та/або роботи, здати на зберігання закордонні паспорти, утримуватися від спілкування з фігурантами справи.

Нагадаємо, Кіму не дістався електронний браслет.

Раніше його батькові залишили два обов'язки.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: