Табір «Орлятко» під Слов'янськом закрили на 10 днів

Читать на русском
Табір Орлятко в Донецькій області, де отруїлися 94 людини, закрили на 10 днів. На сьогодні в лікарнях Донецької області залишаються ще четверо дітей, які отруїлися в таборі.

Табір Орлятко в Донецькій області, де отруїлися 94 людини, закрили на 10 днів.

Як пише «Слово і Діло», про це «повідомила виконуюча обов'язки директора департаменту охорони здоров'я Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Наталія Чукова, передає кореспондент Укрінформу.

В Україні перевірять усі дитячі табори після випадків масового отруєнняВ Україні перевірять усі дитячі заклади на предмет дотримання санітарних норм і безпечного харчування.

«Дитячий центр Орлятко закритий, всі батьки забрали своїх дітей. Поки його закрили на 10 днів, але потім буде вирішуватися питання, яким чином батькам буде виплачена або компенсація за вартість путівки, або будуть запропоновані варіанти розподілу дітей в якісь інші табори. У кожному випадку, з батьками вирішують індивідуально», - сказала Чукова.

Вона зазначила, що на сьогодні в лікарнях Донецької області залишаються ще четверо дітей, які отруїлися в таборі.

«Четверо в лікарнях, по одній дитині в різних містах. Просто вони ще під наглядом. Там не важка форма, не середньої тяжкості, всі хворі у легкій формі», - пояснила Чукова.

Нагадаємо, борщ, вівсянка і брудні руки кухаря - причина масового отруєння дітей у літньому таборі Орлятко.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: