Отруєння в таборі на Донеччині: нові хворі

Читать на русском
До лікувальних закладів Донецької області ушпиталені вже 94 особи, з них 79 дітей і 15 дорослих.

Станом на 19 липня ушпиталені до лікувальних закладів Донецької області 94 особи, з них 79 дітей та 15 дорослих, які отруїлися в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Орлятко».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в Держпродспоживслужбі.

В Україні перевірять усі дитячі табори після випадків масового отруєнняВ Україні перевірять усі дитячі заклади на предмет дотримання санітарних норм і безпечного харчування.

«На сьогодні всі хворі перебувають на стаціонарному лікуванні», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області скерувало подання до Лиманського відділення поліції Слов'янського відділу поліції ГУ Нацполіції в Донецькій області з інформацією про дії, що мають ознаки злочину, за статтею 325 Кримінального кодексу України від 17.07.2018 №01-18/118. Відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 Кримінального кодексу України.

За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області ухвалили рішення про закриття табору та припинення будь-якої діяльності з приймання дітей на оздоровлення та відпочинок із 18 липня.

Нагадаємо, за попередніми результатами епідрозслідування встановлено, що перший випадок захворювання виник 15 липня у працівника харчоблоку. Наступні випадки захворювання почали реєструватися з 16 та 17 липня серед дітей усіх чотирьох загонів оздоровчого закладу.

Раніше «Слово і Діло» писало, що через отруєння закрили табір на Київщині.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: