Мінфін повністю профінансував виплати пенсій

Читать на русском
Міністерство фінансів стовідсотково профінансувало видатки державного бюджету, які спрямовуються Пенсійному фонду на виплату пенсій.

Міністерство фінансів стовідсотково профінансувало видатки державного бюджету, які скеровуються Пенсійному фонду на виплату пенсій.

Про це повідомляється на офіційній сторінці міністерства в Facebook, пише «Слово і Діло».

В Україні затримують пенсії: Розенко провалив обіцянку не допустити цьогоВ Україні затримують виплату пенсій. Два роки тому Павло Розенко обіцяв, що не допустить такого.

«Відповідно до помісячного розпису асигнувань загального фонду державного бюджету, видатки на виплату пенсій за січень-липень 2018 року затверджені в сумі 83,4 мільярда гривень», – ідеться в повідомленні.

«Станом на 25 июля 2018 року зазначені видатки державного бюджету профінансовані стовідсотково. 12 липня 2018 року був перерахований Пенсійному фонду останній платіж на суму 2,5 мільярди гривень», – додають у відомстві.

Крім того, відповідно до Бюджетного кодексу, Пенсійному фонду на покриття тимчасових касових розривів надаються позики з єдиного казначейського рахунка на виплату пенсій.

Нагадаємо, як стало відомо, затримка пенсій у липні 2018 року сталася через касовий розрив надходжень від єдиного соціального внеску.

Також Гройсман прокоментував затримку виплат пенсій.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: