«Укртелеком» підвищує абонплату за дротове радіо

Читать на русском
Компанія Укртелеком із 1 травня 2018 року підвищує абонентську плату за дротове радіо на 30 відсотків – до 27 гривень на місяць для фізосіб-абонентів.

Компанія «Укртелеком» із 1 травня 2018 року підвищує абонентську плату за дротове радіо на 30% – до 27 грн/місяць для фізосіб-абонентів.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні компанії в газеті «Урядовий кур'єр», передає «Інтерфакс-Україна».

Приватизація та повернення «Укртелекому»: вся історіяВся історія приватизації та повернення в держвласність Укртелекому – на інфографіці Слова і Діла.

Так, абонентська плата для населення за користування основною радіоточкою, а також за користування основною радіоточкою відомчого радіотрансляційного вузла проводового радіомовлення підвищується з 20 грн/місяць до 26 грн/місяць (з ПДВ).

Компанія також припиняє надання низки послуг проводового радіомовлення через відсутність попиту на них. Зокрема, буде припинене надання послуг із ремонту та техобслуговування приймачів ефірного радіомовлення, із забезпечення синхронного перекладу, а також зі звукопідсилення (озвучення в приміщенні та на відкритому просторі) за заявою користувача з 1 серпня 2018 року.

«Укртелеком» – монополіст на українському ринку фіксованого зв'язку. Також компанія є найбільшим у країні інтернет-провайдером.

Нагадаємо, в 2011 році, коли президентом був Віктор Янукович, «Укртелеком» викупив єдиний учасник торгів – компанія ЕСУ, якою володіла австрійська компанія EPIC. Новий власник найбільшого фіксованого оператора заплатив за 92,8% акцій номінальну ціну – 10,6 млрд грн. СКМ Ріната Ахметова придбала ЕСУ через два роки після тендера.

У жовтні 2017 року Господарський суд міста Києва підтримав вимоги Фонду держмайна про розірвання договору купівлі-продажу акцій ПАТ «Укртелеком» компанією ТОВ «ЕСУ».

Як повідомлялося, Печерський районний суд 5 квітня зняв арешт із 92,8% акцій «Укртелекому» за позовом Фонду держмайна України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: