«Укртелеком» анонсував підвищення тарифів

Читать на русском
Компанія Укртелеком з 1 червня 2018 року на 8,2-11,2 відсотка підвищує вартість трьох тарифних планів.

Компанія Укртелеком з 1 червня 2018 року на 8,2-11,2% (на 6 грн з ПДВ) підвищує вартість тарифних планів Домашній Базовий (до 79 грн в містах і 74 грн в селах), Загальний базовий (до 63,48 грн в містах і 59,47 грн в селах) і Домашній Безлімітний (до 74 грн в містах і 69 грн в селах).

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі компанії, передає Інтерфакс-Україна.

Приватизація та повернення «Укртелекому»: вся історіяВся історія приватизації та повернення в держвласність Укртелекому – на інфографіці Слова і Діла.

«Укртелеком підвищує вартість тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв'язку, в які входять пакетні послуги - хвилини на спілкування всередині країни, з абонентами мобільних операторів. Це не стосується абонплати, яка регулюється державою», - йдеться у повідомленні.

При цьому місцеві розмови в цих тарифних планах не тарифікуються, тобто абонент може без обмежень спілкуватися в межах одного міста/району.

Також наголошується, що в Укртелекому є лінійка тарифних планів, що включають тільки абонплату і відповідних граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, встановленим НКРЗІ. Вартість цих тарифних планів не змінюється, підкреслили в компанії.

Причиною збільшення називають підвищення тарифів на матеріальні ресурси (паливо, електроенергія).

Раніше Укртелеком з 1 травня 2018 року підвищив абонентську плату за дротове радіо на 30 відсотків - до 27 гривень на місяць для фізосіб-абонентів.

Як відомо, суд зняв арешт з «Укртелекому».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: