У будівлі Головпоштамту з'явиться інтернет-супермаркет

Читать на русском
Укрпошта оголосила тендер на оренду площі на першому поверсі будівлі столичного Головпоштамту під розміщення відділення інтернет-супермаркету.

«Укрпошта» оголосила тендер на оренду площі на першому поверсі будівлі столичного Головпоштамту під розміщення відділення інтернет-супермаркету.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив директор із нерухомості та інфраструктури Дмитро Сенниченко на своїй сторінці в Facebook.

«У рамках проектів підвищення ефективності використання площ передаються в оренду не лише вільні приміщення, але також переглядається функціональне використання зайнятих площ на всіх 5,5 тисячах будівель і споруд «Укрпошти». Зараз на ProZorro виставляється право оренди 1,5 тисячі квадратних метрів першого поверху в Головпоштамті. Крутіше місця не буває», – написав Сенниченко.

За його інформацією, головна зала Головпоштамту восени буде модернізована.

У системі електронних аукціонів ProZorro.Sale повідомляється, що початкова ціна лота становить 760 тис. грн/міс., мінімальний крок аукціону – 40 тис. грн, а сума гарантійного внеску – 273,6 тис. грн.

Термін дії договору – 60 місяців, при цьому комунальні платежі оплачуються окремо відповідно до показань фактичного використання.

В «Укрпошті» розповіли, коли в селах з'являться комп'ютеризовані відділенняКерівник «Укрпошти» повідомив, що до кінця літа у українських селах повинні з'явиться комп'ютеризовані відділення.

Раніше повідомлялося, що «Укрпошта» закриє частину своїх відділень у селах.

Також «Укрпошта» отримала ліцензію на грошові перекази.

Нагадаємо, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський написав заяву про відставку.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: