Кабмін змінив перелік стратегічних державних підприємств

Читать на русском
Уряд України виключив три державні підприємства з переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення.

Уряд України виключив державний концерн «Укрторф», Київський радіозавод і державне науково-виробниче підприємство «Електронмаш» із переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави.

Як пише «Слово і Діло», відповідну постанову Кабінету міністрів №555 від 21 лютого опублікували в газеті «Урядовий кур'єр» 21 липня, передає «Інтерфакс-Україна».

Гройсман про приватизацію: план 20 мільярдів, але подивимося, як підеПрем'єр-міністр Володимир Гройсман не виключив, що план приватизації може бути не виконаний на суму, яку розраховують.

Водночас до цього списку включені держпідприємство «Дослідницько-проектний центр кораблебудування», казенне науково-виробниче об'єднання «Форт МВС України», казенне підприємство «Укрспецзв'язок».

Крім цього, перелік поповнився п'ятьма об'єктами зі сфери наукової діяльності та шістьма підприємствами в геологорозвідувальній галузі: казенне підприємство «Південукргеологія», Причорноморське державне регіональне геологічне підприємство, Український державний геологорозвідувальний інститут, державне геофізичне підприємство «Укргеофізика», ДНВП «Державний інформаційний геологічний фонд України» та Українська геологічна компанія.

Раніше уряд затвердив перелік підприємств великої приватизації на 2018 рік, до якого увійшли 26 підприємств.

Як повідомлялося, Україна презентувала аудиторським фірмам «великої четвірки» деталі конкурсів із відбору радників із приватизації.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: