Затверджено список підприємств великої приватизації на 2018 рік

Читать на русском
Уряд опублікував розпорядження про об'єкти великої приватизації держвласності у 2018 році.

Уряд опублікував розпорядження про об'єкти великої приватизації держвласності у 2018 році.

Відповідно до опублікованого прес-службою КМУ документа, до переліку увійшли 23 об'єкти великої приватизації, передає «Слово і Діло».

Фонд держмайна розширив перелік малої приватизаціїФДМУ додав до переліку малої приватизації ще 140 об'єктів, розширивши його до 716 державних об'єктів.

Так, в опублікованому списку є п'ять обленерго (Тернопільобленерго, Запоріжжяобленерго, Харківобленерго, Миколаївобленерго, Хмельницькобленерго) і чотири теплогенеруючих підприємства (Херсонська ТЕЦ, Дніпровська ТЕЦ, Криворізька теплоцентраль, Сєвєродонецька теплоелектроцентраль), а також компанія Центренерго.

Також до переліку увійшли Об'єднана гірничо-хімічна компанія, вугільна компанія Краснолиманська, Турбоатом, Азовмаш, завод Електроважмаш, Дніпровський електровозобудівний завод, Одеський припортовий завод, Сумихімпром, Запорізький титано-магнієвий комбінат, Президент-Готель, ВАТ Оріана, ПрАТ Індар, Украгролізинг.

Таким чином, в остаточний перелік не потрапили Завод алюмінієвої фольги, Аграрний фонд і Державна продовольчо-зернова корпорація України.

Раніше Міністерство економічного розвитку і торгівлі повідомило, що велику приватизацію планується почати із продажу Центренерго.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: