Від Трампа вимагають оприлюднити подробиці розмови з Путіним тет-а-тет

Читать на русском
Путін запевнив Трампа в тому, що не буде ніяких втручань Росії в майбутні вибори в Конгрес США, які пройдуть в листопаді.

Колишній директор ЦРУ Леон Панетта заявив, що зміст переговорів між президентами США і РФ Дональдом Трампом і Володимиром Путіним під час саміту в Гельсінкі має стати надбанням громадськості.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News, передає Слово і Діло

«Трамп вперше зустрічається з російським лідером Володимиром Путіним, а РФ не є нашим другом. Якщо у них відбулася такого роду зустріч, то я вважаю, що президент зобов'язаний був розповісти американському народу про те, що обговорювалося на ній», - підкреслив Панетта.

У той же час телеканал повідомляє, що Путін запевнив Трампа в тому, що не буде ніяких втручань РФ в майбутні вибори в Конгрес США, які пройдуть в листопаді.

Відзначимо, відповідно до джерел Bloomberg, Путін запропонував Трампу обміркувати пропозицію про проведення референдуму з метою покласти край військовому конфлікту на сході України.

Віце-спікер Ірина Геращенко виключила проведення на окупованій частині Донбасу будь-якого виду референдумів про статус регіону.

Своєю чергою, в США також відреагували на повідомлення і заявили, що Білий дім виключив проведення референдуму на Донбасі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: