Трамп назвав немислимим таємний запис адвокатом його розмови

Читать на русском
Американський лідер Дональд Трамп прокоментував інформацію, що його колишній юрист Майкл Коен таємно записав їх розмову, в якій обговорювалися виплати колишній моделі журналу Playboy Карен Макдугал за її мовчання.

Американський лідер Дональд Трамп прокоментував інформацію, що його колишній юрист Майкл Коен таємно записав їх розмову, в якій обговорювалися виплати колишній моделі журналу Playboy Карен Макдугал за її мовчання.   Як пише «Слово і Діло», напередодні The New York Times повідомила, що запис розмови знаходиться в розпорядженні Федерального бюро розслідувань (ФБР), агенти якого обшукали офіс колишнього юриста Трампа.

Що потрібно знати Україні про зустріч Трампа з ПутінимУ понеділок, 16 липня, в Гельсінкі відбулися переговори президента Росії з американським лідером Дональдом Трампом. Підбили підсумки експерти.

На своїй сторінці в сервісі мікроблогів Twitter президент США висловив обурення проведенням обшуків і можливим фактом запису.

«Незбагненно, що уряд вривається в офіс адвоката (рано вранці) - майже нечувано. Ще більш немислимо, що адвокат записує аудіо розмови з клієнтом - абсолютно нечувано і, можливо, незаконно. Гарна новина полягає в тому, що ваш улюблений президент не зробив нічого поганого!»- написав господар Білого дому.

Запис розмови зроблено у вересні 2016 року за кілька тижнів до виборів президента США, говориться в публікації газети.

Карен Макдугал заявляла, що в 2006 році у неї були стосунки з Трампом, роман, за її словами, тривав близько року. У той час мільярдер був в нинішньому шлюбі з Меланією. За кілька місяців до виборів колишня модель видання для чоловіків продала свою історію виданню National Enquirer за $ 150 тис. Матеріал опублікований не був.

Взимку в ЗМІ з'явилися повідомлення що порноактриса Стефані Кліффорд, відома під псевдонімом Стормі Деніелс, отримала грошові кошти за місяць до виборів президента США за мовчання про інтимний зв'язок з Трампом в 2006 році, коли він уже був одружений.

Раніше Трамп відповів ЗМІ на звинувачення в надмірній доброті до Путіна.

Що потрібно знати Україні про зустріч Трампа з Путіним - за посиланням.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: