На Прикарпатті в готелі масово отруїлися діти

Читать на русском
У готелі Водоспад в місті Яремче Івано-Франківської області отруїлися 11 дітей, п’ятьох з них госпіталізували до міської лікарні.

У готелі Водоспад в місті Яремче Івано-Франківської області отруїлися 11 дітей, п’ятьох з них госпіталізували до міської лікарні.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на місцеве видання Курс, діти з ознаками загальної слабкості, блювоти, проносу, підвищення температури звернулися за медичною допомогою пізно ввечері 10 липня.

Отруєння дітей у таборі: в МОЗ розповіли про стан дитини в коміМністерство охорони здоров'я в середу, 4 липня, оприлюднило оновлену інформацію щодо отруєння в дитячому оздоровчому таборі санаторного типу Славутич у Київській області.

За попередніми даними, всім потерпілим поставили діагноз «гострий гастроентероколіт». Стан дітей медики розцінюють як задовільний, легкого ступеня важкості.

За фактом масового отруєння дітей в головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області створили комісію. Джерело отруєння буде встановлено після лабораторних аналізів проб харчових продуктів, води та змивів.

Встановлено, що група відпочивальників у складі 78 осіб, з яких 65 діти, приїхали у готель Водоспад 2 липня. Сам готель не входить до переліку дитячих відпочинково-оздоровчих закладів області та не перевірявся впродовж останніх чотирьох років.

Нагадаємо, 3 липня повідомлялося про підозру на отруєння 12 дітей в приватному таборі ТОВ «Дитячий оздоровчий табір санаторного типу «Славутич» в Київській області.

Прокуратура Київської області розпочала кримінальне провадження через отруєння 12 дітей в дитячому таборі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: