Трамп розповів, коли обговорить Україну з Путіним

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп має намір обговорити ситуацію в Україні на своїй наступній зустрічі з главою РФ Володимиром Путіним.

Президент США Дональд Трамп має намір обговорити ситуацію в Україні на своїй наступній зустрічі з главою РФ Володимиром Путіним.

Як інформує «Слово і Діло», про це він заявив у четвер, 19 липня, у своєму Twitter.

Що потрібно знати Україні про зустріч Трампа з ПутінимУ понеділок, 16 липня, в Гельсінкі відбулися переговори президента Росії з американським лідером Дональдом Трампом. Підбили підсумки експерти.

Американський лідер наголосив, що його зустріч з Путіним була успішною, і повідомив, що «з нетерпінням» чекає другої зустрічі, щоб приступити до поступової реалізації досягнутих домовленостей.

За словами Трампа, серед тем, які обговорювалися під час зустрічі з Путіним у Гельсінкі, - «протидія тероризму, безпека Ізраїлю, поширення ядерної зброї, кібератаки, торгівля, Україна, мир на Близькому Сході, Північна Корея та багато іншого».

«Є багато рішень (цих проблем), деякі з них вирішити легко, інші важко ... але вони ВСІ можуть бути вирішені», - запевнив глава США.

Нагадаємо, зустріч президентів Росії і США пройшла 16 липня в Гельсінкі.

Путін і Трамп проговорили тет-а-тет понад дві години, а також взяли участь у переговорах в розширеному складі.__

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: