Полторак майже за три роки не створив реабілітаційний центр в особняку Курченка

Читать на русском
Полторак обіцяв, що в особняку Курченка в Київській області створять реабілітаційний центр для бійців АТО. Але за три роки руки так і не дійшли.
Степан Полторакmil.gov.ua

Міністр оборони України Степан Полторак не виконав обіцянку створити в особняку Сергія Курченка (Стовпяги, Київська область) реабілітаційний центр для бійців антитерористичної операції.

Таку обіцянку міністр давав 19 вересня 2015 року, нагадує «Слово і Діло».

«Можу сказати, що кращого санаторію я ще не бачив в Україні. На сьогодні Міністерство оборони вже виграло суд, ми забрали цю землю, зараз передаємо майно, й там буде розміщений один із реабілітаційних центрів», – запевняв Полторак.

Станом на вересень минулого року реабілітація проводилася на базі санаторіїв Міноборони у Хмільнику, Пущі-Водиці, Трускавці та Вінниці, а також обласних військових госпіталів. А земельна ділянка в Стовпягах була передана під охорону військової частини.

У Переяслав-Хмельницькій РДА (а саме в цьому районі розташований особняк Курченка) «Слову і Ділу» повідомили, що в їхньому районі є лише один реабілітаційний центр для учасників АТО, в селі Циблі.

Таким чином, реабілітаційний центр на території маєтку Курченка протягом майже трьох років так і не відкрився, а Полторак свою обіцянку провалив.

Нагадаємо, Степан Полторак не виконав обіцянку в 2017 році завершити ремонт гуртожитку для військовослужбовців у Одесі.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: