У «ДніпроАзоті» назвали умову відновлення виробництва хлору

Читать на русском
Товариство з обмеженою відповідальністю ДніпроАзот готове відновити виробництво хлору, необхідного для роботи водоканалів зі знезараження питної води.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ДніпроАзот» готове відновити виробництво хлору, необхідного для роботи водоканалів зі знезараження питної води за умови, що Антимонопольний комітет України (АКМУ) підвищить ціну на відповідну продукцію.

Про це йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті підприємства, пише «Слово і Діло».

«Для відновлення роботи хлорної групи цехів АТ «ДніпроАзот» нами розглянута необхідність підвищення цін для якнайшвидшого відновлення роботи зазначених цехів підприємства. У зв'язку з цим підготовлене економічне обґрунтування необхідності підвищення цін на вироблену продукцію. Відповідне звернення сероване 2 липня 2018 року до Антимонопольного комітету України й перебуває на розгляді вже два тижні. Мета цього звернення – отримати висновок про можливість зміни (підвищення) підприємством ціни на рідкий хлор», – ідеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що нова ціна на хлор має відповідати середнім показникам за 2018 рік у системі ProZorro.

У «ДніпроАзоті» додали, що обладнання з виробництва хлору перебуває в робочому стані й готове до використання та відновлення виробництва в будь-який момент. Також на підприємстві готові негайно укладати договори на поставку відповідної продукції, але вони набудуть чинності лише після того, як підприємство отримає роз'яснення від АМКУ.

Раніше повідомлялося, що Харків може залишитися без води. Миколаїв, Кривий Ріг, Житомир можуть залишитися без чистої питної води в серпні.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: