У Дніпрі знесення МАФів закінчилося бійкою

Читать на русском

У вівторок, 17 липня, на вулиці Бердянській у Дніпрі демонтували 28 незаконно розміщених кіосків. Під час знесення МАФів сталася сутичка між муніципальними поліцейськими і активістами, які перешкоджали демонтажу.

У вівторок, 17 липня, на вулиці Бердянській у Дніпрі демонтували 28 незаконно розміщених кіосків. Під час знесення МАФів сталася сутичка між муніципальними поліцейськими та активістами, які перешкоджали демонтажу.

Про це повідомляється на сайті міськради, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що кіоски знесли, оскільки у власників МАФів не було необхідних дозвільних документів на їх розміщення.

«Під час демонтажу МАФів невідомі молоді люди чинили опір комунальникам і працівникам муніципальної варти, яка охороняла проведення відповідних робіт. Порушники кидали каміння, використовували біти й палили шини. На відповідну ситуацію відреагувала поліція», – йдеться в повідомленні.

Як влада веде боротьбу з МАФами?2 березня 2018 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що цьогоріч демонтують 1,6 тисячі незаконних МАФів. Що робити з МАФами, розбирались експерти.

У мерії Дніпра сказали, що після демонтажу кіосків територію очистять від сміття.

«Також планується провести благоустрій скверу, розтащованого поруч із місцем колишнього проживання кіосків», – відзначили в міськраді.

Нагадаємо, в Україні остаточно заборонили МАФи на тротуарах.

Також раніше з МАФами боролися в столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: