Порошенко зустрівся з головнокомандувачем Збройних сил США в Європі

Читать на русском
Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області відвідав американський штабний корабель Mount Whitney, який бере участь у навчаннях Сі Бриз-2018.

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області відвідав американський штабний корабель Mount Whitney, який бере участь у багатонаціональних навчаннях Sea Breeze 2018.

Про це повідомляє прес-служба глави української держави, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що українську армію навчатимуть за стандартами НАТОСказано 3 жовтня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Зазначається, що Порошенко зустрівся з головнокомандувачем Збройних сил США в Європі генералом Кертісом Скапаротті.

«Президент відзначив двосторонню співпрацю та зауважив, що за останні чотири роки співробітництво між Україною та НАТО посилюється», – повідомили в прес-службі.

Порошенко наголосив, що Україна проводить реформи й посилює свою обороноздатність та реформує безпековий сектор, оскільки стратегічною метою держави є вступ до НАТО. Президент подякував США за допомогу Україні та оглянув корабель ВМС США.

Раніше повідомлялося, що в акваторії Чорного моря 9 липня стартують міжнародні військово-морські навчання Sea Breeze 2018, у яких візьмуть участь військово-морські сили 17 країн світу.

Під час навчань відпрацьовуватимуться різного роду завдання, в тому числі припинення незаконної діяльності на морі, протидія в повітрі та під водою, десантні, а також пошуково-рятувальні операції.

Нагадаємо, Петро Порошенко не виключає, що нинішня поведінка росіян щодо огляду та блокування входження кораблів до українських портів у Азовському морі може свідчити про наміри РФ здійснити військові атаки на Маріуполь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: