Трамп повідомив, чи піде на другий президентський термін

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп повідомив, що має намір балотуватися на другий термін в 2020 році.

Президент США Дональд Трамп має намір балотуватися на другий термін в 2020 році.

Про це пише Reuters, передає Слово і Діло

«Ну, я абсолютно маю намір. Здається всі хочуть, щоб я зробив це(балотувався)», - заявив Трамп, відповідаючи на питання, чи збирається він йти на другий президентський термін.

За його словами, немає жодного демократа, який міг би його перемогти.

«Я нікого не бачу. Я знаю їх всіх, і я нікого не бачу», - заявив він.

Також, в інтерв'ю Трамп розкрив подробиці розмови з британською королевою Єлизаветою.

Річниця інавгурації Трампа: як лідер США допомагає Україні й «ладнає» з ПутінимДональд Трамп майже рік тому вступив на посаду президента США. Слово і Діло згадує, що світовий лідер зробив для України та як змінилися відносини США й Росії.

Коли його запитали, чи обговорював він Брексіт з монархом, Трамп сказав: «Так. Вона сказала, що це дуже, і вона має рацію, це дуже складна проблема, я думаю, ніхто не знав, наскільки складним це буде. Всі думали, що це буде «О, це просто, ми приєднуємося або не приєднуємося, або подивимося, що станеться».

Говорячи про королеву, Трамп сказав: «Вона неймовірна жінка, вона така прониклива, вона така красива, я говорю красива - всередині і зовні. Це красива жінка».

Як повідомлялось, королева Великобританії Єлизавета II 10 хвилин чекала прибуття кортежу президента США Дональда Трампа і його дружини Меланію біля Віндзорського замку через запізнення президента.

Детальніше про те, що Трамп зробив для США, України і всього світу за рік своєї роботи – за посиланням

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: