Кличко анонсував завершення ще одного ремонту

Читать на русском
Рух транспорту розв'язкою на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Володимира Покотила відкриють уже за тиждень.

Рух транспорту розв'язкою на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри й Володимира Покотила відкриють уже за тиждень, а до Дня Незалежності оновлену розв'язку з повністю облаштованою прилеглою територією введуть в експлуатацію.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час перевірки робіт із капітального ремонту транспортної розв'язки на перетині Курбаса, Юри та Покотила, повідомляє прес-служба мера, пише «Слово і Діло».

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір відремонтувати 300 кілометрів доріг у 2018 роціСказано 12 січня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Облаштовують нове асфальтне покриття загальною площею понад 8 тисяч квадратних метрів. Вже встановили нове LED-освітлення на під’їздах до розв’язки в напрямку Кільцевої дороги. Виконана заміна 6 деформаційних швів, встановлять нову огорожу та нові світлофори. Як і на всіх об’єктах капітального ремонту, здійснять озеленення прилеглої території.

«Транспортна розв’язка на перетині проспекту Леся Курбаса та вулиць Гната Юри й Володимира Покотила була збудована 46 років тому. До цього часу капітального ремонту тут не робили. Ми продовжуємо масштабний ремонт доріг у столиці. І одне з основних завдань – капітально відремонтувати великі транспортні розв’язки. Це і покращить трафік руху на основних магістралях, і розвантажить центральні вулиці», – відзначив мер.

Крім транспортної розв'язки на перетині проспекту Курбаса та вулиць Юри й Покотила, триває капітальний ремонт шляхопроводу на перетині проспекту Комарова та бульвару Вацлава Гавела, шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської, а також на вулиці Алматинській.

Крім робіт із капітального ремонту, триває й поточний ремонт штучних споруд. Зокрема, сьогодні в роботі 4 пішохідних мости на перетині проспекту Перемоги та Кільцевої дороги (з боку автостанції «Дачна», кінотеатру «Екран», з боку Академмістечка та Петропавлівської Борщагівки).

Кличко нагадав, що на всі оновлені дороги підрядники дають гарантію 5 років.

Раніше стало відомо, яким буде оновлений Шулявський міст.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: