Японський куточок і атракціони: Кличко відкрив оновлений парк «Перемога»

Читать на русском
28 червня в день Конституції України міський голова Києва Віталій Кличко після капремонту відкрив першу чергу парку «Перемога»

28 червня в день Конституції України міський голова Києва Віталій Кличко після капремонту відкрив першу чергу парку «Перемога» в Дніпровському районі столиці.

Про це інформує прес-служба КМДА, передає Слово і Діло

Парк «Перемога» - найбільша зона відпочинку площею 65 га в Дніпровському районі, облаштований понад півстоліття тому, а останній раз ремонтні роботи проводились в парку 10 років тому.

Дороги, парки та дитсадки: що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян»Слово і Діло розбиралося в обіцянках столичного мера Віталія Кличка на 2018 рік. У планах – турбота про дітей і нові парки.

«Київ - це місто парків. І ми наполегливо працюємо над тим, щоб ці парки відповідали світовим стандартам, були насправді сучасними, комфортними і безпечними зонами відпочинку для киян та гостей столиці», - заявив мер в ході презентації оновленого парку.

Він нагадав, що в кінці квітня проводилася інспекція ремонтних робіт в парку «Перемога».

«Сьогодні ми відкриваємо після капітального ремонту першу чергу парку», - сказав Кличко.

Як повідомляють в КМДА, вже проведено капітальний ремонт на 7 га паркової зони: від декоративного водоймища до вул. Жмаченка. У планах - оновлення 35 га парку. Подальші роботи будуть здійснювати на території парку від декоративної водойми до ЖК «Паркові озера».

Відзначається, що в оновленій частині парку прокладені нові доріжки, встановлені лавки та урни, облагороджені зелені насадження і облаштовані майданчики для дітей та молоді.

Зокрема, сучасний дитячий ігровий комплекс, зона для занять спортом, два багатофункціональних поля для гри в футбол, баскетбол і волейбол. Також є екопарковки з боку вулиці Жмаченка і облаштований тимчасовий полив.

За словами Кличка, парк має свою родзинку - японський куточок.

«Це міні-оазис в японському стилі з квітником і стилізованим містком. Недалеко від японського куточка можна побачити еко-диван з газонної трави, який, сподіваюся, стане улюбленою фотозоною для відвідувачів парку», - зазначив Кличко.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко має намір створити новий парк на ТроєщиніСказано 8 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Відзначимо, раніше мер столиці пообіцяв, що в 2018 році в 10 парках різних районів столиці буде здійснено капітальний ремонт.

Нагадаємо, ще 8 грудня 2017 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що має намір створити новий парк на Троєщині.

Детальніше про те, що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян» - за посиланням.

Також, аналітики порталу підвели підсумки чотирьох років роботи Кличка на посаді мера міста.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: