Нардеп Пинзеник прокоментував напад мітингувальників

Читать на русском
Народний депутат, заступник голови регламентного комітету Павло Пинзеник спростовує інформацію, що автомобіль, в якому він перебував, збив одного з учасників протесту в урядовому кварталі Києва.

Народний депутат, заступник голови регламентного комітету Павло Пинзеник спростовує інформацію, що автомобіль, в якому він перебував, збив одного з учасників протесту в урядовому кварталі Києва.

Про це в четвер, 12 липня, він повідомив в ефірі телеканалу 112 Україна, пише «Слово і Діло».

Мітингувальники заблокували виходи з Ради та пошкодили авто депутатаВодії автомобілів на єврономерах в рамках «Акції за захист і доступне розмитнення» на вулиці Грушевського в Києві заблокували виходи з Верховної Ради і пошкодили автомобіль одного з депутатів.

За його словами, на автомобіль перед поворотом на вулицю Шовковичну накинулися мітингувальники з наміром його зупинити.

«Почали бити його руками і ногами, важкими предметами, розбили скло заднього виду. Намагалися зупинити і проникнути в автомобіль через двері, або через розбите заднє скло. На капот кинувся один із мітингувальників, автомобіль, звичайно, зупинився. Після того був заблокований», - заявив депутат.

Автомобіль деякий час простояв заблокованим, а після співробітники поліції вивели депутата з місця події.

«Деякий час ми провели заблоковані мітингувальниками під охороною співробітників поліції, після чого були безпечно виведені з місця подій», - розповів Пинзеник.

Депутат повідомив також, що учасники мітингу намагалися повернути його в сесійний зал. Він додав, що сумнівається, що у потерпілого, як повідомляють ЗМІ, зламана нога, через що його госпіталізували. За кермом автомобіля депутата перебував його помічник.

Також Пинзеник заявив, що збирається написати заяву про злочин з боку «збитого» протестуючого. Він повідомив, що в машині було 4 людини.

«Серед них - нардеп Кришин Олег, і нардеп - Олена Масоріна», - підсумував депутат.

У середу, 11 липня, під ВР, де мітингували автомобілісти з єврономерами, запалили димові шашки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: