У червні САП погодила передачу справи рюкзаків Авакова до суду – НАБУ

Читать на русском
В Антикорупційному бюро повідомили, що кілька тижнів тому прокурори готові були передати справу до суду щодо всіх підозрюваних.
Олександр Карєєв

У 20-х числах червня детектив НАБУ й прокурор САП погодили передачу до суду обвинувального акту щодо сина міністра внутрішніх справ Олександра Авакова, колишнього заступника міністра Сергія Чеботаря та підприємця Володимира Литвина.

Про це в коментарі ЗМІ заявив керівник Другого підрозділи детективів Головного підрозділу детективів НАБУ Олександр Карєєв, повідомляє «Слово і Діло».

«Детектив складав обвинувальний акт (у справі рюкзаків Авакова – ред.) для скерування його до суду, як було погоджено з прокурорами. І в 20-х числах червня вони з процесуальним керівником узгодили питання скерування цього обвинувального акту до суду», – зазначив Карєєв.

За його словами, невідомо, що саме могло змінитися за кілька тижнів. Керівник детективів також підкреслив, що прокурор у цій постанові про закриття провадження вирішує питання повернення речових доказів колишнім підозрюваним, що суперечить ст. 100 КПК. Він додав, що такі питання має вирішувати суд.

Нагадаємо, керівник САП Назар Холодницький підтвердив закриття справи рюкзаків Авакова.

Пізніше в прокуратурі прокоментували закриття цієї справи.

Крім того, в ЗМІ оприлюднили постанову САП про закриття справи рюкзаків Авакова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: