Телеканал «Інтер» оштрафували на чотири мільйони

Читать на русском
Телеканал Інтер оштрафували на 4,046 мільйона гривень за трансляцію концерту з кремлівською пропагандою, присвяченого 9 травня.

Телеканал «Інтер» оштрафували на 4,046 мільйона гривень за трансляцію концерту з кремлівською пропагандою, присвяченого 9 травня.

Вадим РабіновичНародний депутат України
Рабінович пообіцяв домогтися встановлення суспільного контролю над телеканалом "Інтер"Сказано 24 квітня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відповідне рішення ухвалила Національна рада з телерадіомовлення, передає «Слово і Діло».

Як повідомляється, всі члени Нацради зійшлися на думці, що під час концерту на «Інтері» було присутнє розпалювання ненависті. У зв'язку з цим регулятор ухвалив рішення оштрафувати телеканал на 25% від ліцензійного збору.

Чи покарають «Інтер» через трансляцію ЧС із футболу?Комітет ВР підтримав проект постанови про заборону телеканалам транслювати Чемпіонат світу з футболу. Чи загрожує щось телеканалу Інтер, який уже анонсував трансляцію, міркували експерти.

Нагадаємо, 9 травня активісти блокували будівлю телеканалу «Інтер» із вимогою позбавити його ліцензії за «системну антиукраїнську редакційну політику».

Невдоволення людей викликало відео, приурочене до 9 травня, в якому один із ведучих заявив, що вулиці в Україні називають «іменами фашистських злочинців».

Раніше «Інтер» закликали не транслювати ЧС-2018 у Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: